Hurtownia Solmar

warzywa i owoce dla restauracji, hoteli i cateringów

 

,,Jurek Sobieniak:

70 proc. sukcesu kuchni stanowi produkt''

,,Natura sama podpowiada nam, co jest dla nas najlepsze w danej porze roku, a bogactwo wakacyjnych warzyw i owoców inspiruje do poszukiwania lekkich, zbilansowanych posiłków. Chłodniki, zupy warzywne, warzywa faszerowane i zapiekane i inne, tchnące lokalnością i latem, potrawy – to nasza propozycja na wakacyjny czas – różnorodna i wielobarwna jak oferta lokalnego, zielonego targu – mówi Katarzyna Rogalska, Head of Food Platform, Sodexo Polska''. 

www.horecatrends.pl/gastronomia

Hotel Aurora Family & SPA

Opinia wystawiana przez obiekt

Hotel Trofana

Wellness & SPA ***

Opinia wystawiana przez obiekt

SPA Bagiński & Chabinka

Opinia wystawiana przez obiekt

Vienna House Amber Baltic

Opinia wystawiana przez obiekt

Hotel Wolin

Opinia wystawiana przez obiekt

Restauracja Port

Opinia wystawiana przez obiekt

Restauracja Carmen 

Opinia wystawiana przez obiekt

Opinia wystawiana przez obiekt

Opinia wystawiana przez obiekt

Produkty dostarczane do gastronomii muszą być przede wszystkim świeże i najwyższej jakości. 

Hurtownia Solmar  zaopatruje 

w owoce i warzywa firmy gastronomiczne i handlowe ,

mając powyższe na uwadze.

 

Nasza firma ma wieloletnie 

doświadczenie w branży, zapewniając dostawy pełnej gamy naszych produktów  bezpośrednio 

do klientów.

 

Odnieś sukces w biznesie 

dzięki naszym produktom

Z nami możesz tylko zyskać.

Polecamy bacznie obserwować rozwój nowego portalu łączącego świat HoReCa i kulinariów – horecatrends.pl.

,,Ten rynek potrzebuje platformy wymiany wiedzy, doświadczeń i przestrzeni do dyskusji. Oczekuję, że znajdziemy tu ciekawe wywiady, felietony i reportaże.

Fakt, że portal stworzyli dziennikarze portalspozywczy.pl, gwarantuje merytoryczną wiedzę” – mówi David Gaboriaud - francuski kucharz, podróżnik, prowadzący programy kulinarne.'' 

www.dlahandlu.pl

pobrany plik (3).png