
Hurtownia Solmar
warzywa i owoce dla restauracji, hoteli i cateringów
,,Jurek Sobieniak:
70 proc. sukcesu kuchni stanowi produkt''
,,Natura sama podpowiada nam, co jest dla nas najlepsze w danej porze roku, a bogactwo wakacyjnych warzyw i owoców inspiruje do poszukiwania lekkich, zbilansowanych posiłków. Chłodniki, zupy warzywne, warzywa faszerowane i zapiekane i inne, tchnące lokalnością i latem, potrawy – to nasza propozycja na wakacyjny czas – różnorodna i wielobarwna jak oferta lokalnego, zielonego targu – mówi Katarzyna Rogalska, Head of Food Platform, Sodexo Polska''.
www.horecatrends.pl/gastronomia



Hotel Aurora Family & SPA
Opinia wystawiana przez obiekt
.png)
Hotel Trofana
Wellness & SPA ***
Opinia wystawiana przez obiekt


Vienna House Amber Baltic
Opinia wystawiana przez obiekt

Hotel Wolin
Opinia wystawiana przez obiekt

Restauracja Port
Opinia wystawiana przez obiekt


Restauracja Carmen
Opinia wystawiana przez obiekt

.png)
Produkty dostarczane do gastronomii muszą być przede wszystkim świeże i najwyższej jakości.
Hurtownia Solmar zaopatruje
w owoce i warzywa firmy gastronomiczne i handlowe ,
mając powyższe na uwadze.
Nasza firma ma wieloletnie
doświadczenie w branży, zapewniając dostawy pełnej gamy naszych produktów bezpośrednio
do klientów.
Odnieś sukces w biznesie
dzięki naszym produktom
Z nami możesz tylko zyskać.

Polecamy bacznie obserwować rozwój nowego portalu łączącego świat HoReCa i kulinariów – horecatrends.pl.
,,Ten rynek potrzebuje platformy wymiany wiedzy, doświadczeń i przestrzeni do dyskusji. Oczekuję, że znajdziemy tu ciekawe wywiady, felietony i reportaże.
Fakt, że portal stworzyli dziennikarze portalspozywczy.pl, gwarantuje merytoryczną wiedzę” – mówi David Gaboriaud - francuski kucharz, podróżnik, prowadzący programy kulinarne.''