top of page

Hurtownia Solmar

warzywa i owoce dla restauracji, hoteli i cateringów

 

,,Jurek Sobieniak:

70 proc. sukcesu kuchni stanowi produkt''

,,Natura sama podpowiada nam, co jest dla nas najlepsze w danej porze roku, a bogactwo wakacyjnych warzyw i owoców inspiruje do poszukiwania lekkich, zbilansowanych posiłków. Chłodniki, zupy warzywne, warzywa faszerowane i zapiekane i inne, tchnące lokalnością i latem, potrawy – to nasza propozycja na wakacyjny czas – różnorodna i wielobarwna jak oferta lokalnego, zielonego targu – mówi Katarzyna Rogalska, Head of Food Platform, Sodexo Polska''. 

www.horecatrends.pl/gastronomia

dd7a09005111154e47fa52920c1a098b.png

Hotel Aurora Family & SPA

Opinia wystawiana przez obiekt

pobrany plik (1).png

Hotel Trofana

Wellness & SPA ***

Opinia wystawiana przez obiekt

images.png

SPA Bagiński & Chabinka

Opinia wystawiana przez obiekt

hqdefault.jpg

Vienna House Amber Baltic

Opinia wystawiana przez obiekt

471dea_hotel-wolin-zdjecia.jpg

Hotel Wolin

Opinia wystawiana przez obiekt

images.jpg

Restauracja Port

Opinia wystawiana przez obiekt

pobrany plik.png

Restauracja Carmen 

Opinia wystawiana przez obiekt

pobrany plik.jpg

Opinia wystawiana przez obiekt

images (1).png

Opinia wystawiana przez obiekt

SOLMAR (3).png

Produkty dostarczane do gastronomii muszą być przede wszystkim świeże i najwyższej jakości. 

Hurtownia Solmar  zaopatruje 

w owoce i warzywa firmy gastronomiczne i handlowe ,

mając powyższe na uwadze.

 

Nasza firma ma wieloletnie 

doświadczenie w branży, zapewniając dostawy pełnej gamy naszych produktów  bezpośrednio 

do klientów.

 

Odnieś sukces w biznesie 

dzięki naszym produktom

Z nami możesz tylko zyskać.

Polecamy bacznie obserwować rozwój nowego portalu łączącego świat HoReCa i kulinariów – horecatrends.pl.

,,Ten rynek potrzebuje platformy wymiany wiedzy, doświadczeń i przestrzeni do dyskusji. Oczekuję, że znajdziemy tu ciekawe wywiady, felietony i reportaże.

Fakt, że portal stworzyli dziennikarze portalspozywczy.pl, gwarantuje merytoryczną wiedzę” – mówi David Gaboriaud - francuski kucharz, podróżnik, prowadzący programy kulinarne.'' 

www.dlahandlu.pl

pobrany plik (3).png
bottom of page